Diumenge, 5 de maig de 2024
turisme sostenible

Sort acull la conferència final del projecte GPS Turisme

El projecte ha estat impulsat per nou socis de cinc territoris de banda i banda dels Pirineus

Redacció 2 de desembre de 2019 a les 12:23
Imatge de la jornada celebrada el passat divendres | OTPS
L'Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà va acollir el passat divendres la conferència final del projecte GPS Turisme, Green Pyrenees Slow Tourism. Es tracta d’un projecte de dinamització turística basat en els principis de mobilitat sostenible i l’ecomobilitat i que ha estat impulsat per nou socis de cinc territoris de banda i banda dels Pirineus.

Els cinc territoris són el Consell Comarcal del Pallars Jussà, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà, el Parc Naturel Régional des Pyrénées Catalanes, la Vallée de l’Agly i la Communauté de Communes Pyrénées Vallés des Gaves.

A la jornada, després de les presentacions institucionals per part dels socis del programa, es va fer una presentació del desenvolupament i resultats del projecte per part del Consell Comarcal del Pallars Jussà, que és qui lidera el projecte, així com una conferència sobre el futur del turisme des d’una perspectiva d’ecomobilitat i sostenibilitat. La jornada va finalitzar amb un dinar a peu dret amb tots els participants.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació