Divendres, 26 d'abril de 2024
nadal

Més d'un centenar de comerços i veïns d'Esterri d'Àneu compren el lot de Nadal per decorar el poble

La iniciativa d’unificar la decoració nadalenca ha superat les previsions del mateix consistori

Redacció 28 de novembre de 2019 a les 11:05
Imatge d'un dels carrers cèntrics d'Esterri d’Àneu | ACN
La campanya de venda de lots de Nadal que l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu ha impulsat enguany per decorar els carrers del poble de manera homogènia ha estat tot un èxit i ha superat les previsions del mateix consistori, segons ha assegurat l’alcalde del municipi, Pere Ticó. Finalment, entre veïns i comerciants s'han reservat 110 lots formats per un avet i un joc de llums led, a un preu de 25 euros.

Ticó ha destacat la "bona acollida" de la iniciativa, a la qual s'hi han adherit pràcticament tots els comerços i establiments turístics d'Esterri. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar una imatge més “nadalenca i festiva” i fer l'estada “més agradable”, segons l’alcalde, que ha remarcat que l’ajuntament no obté cap benefici econòmic d’aquesta iniciativa. Tot, amb la voluntat que la localitat llueixi en un moment de màxima afluència turística a la zona.

El consistori compta amb el suport i el patrocini de la Fundació Catalunya-la Pedrera, propietària de MónNatura Pirineus, que ha aportat 2.000 euros a la iniciativa. Els 3.000 euros restants han anat a càrrec de l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu. 

Mercat de Nadal

Paral·lelament i amb el mateix objectiu de potenciar el període nadalenc, una de les èpoques de l'any que registra més afluència de visitants a la població, l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu també impulsa aquest hivern el primer Mercat de Nadal, que tindrà lloc a la població durant el Pont de la Puríssima. L’objectiu, segons Ticó, és donar valor al turista i oferir un servei après-ski que fins ara no existia al municipi.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació