Dissabte, 27 d'abril de 2024
comerç

«Al teu gust» celebra a la Pobla una jornada de comercialització

L’Ajuntament de Tremp acosta la seva estratègia a diferents municipis del Pallars Jussà

Redacció 12 de novembre de 2019 a les 10:06
Imatge de la jornada celebrada a la Pobla de Segur | Ajuntament de Tremp
Els ajuntaments de Tremp i la Pobla de Segur han organitzat a través del programa Al teu gust aliments del Pallars una jornada sobre comercialització amb el títol Empreses amb valors que connecten amb clients amb valors. Amb aquesta convocatòria dirigida als professionals del sector agroalimentari, s’ha volgut oferir un espai de trobada on poder compartir experiències i conèixer casos de bones pràctiques en comercialització de petites empreses que tenen en comú el seu compromís amb el territori on s’ubiquen.

La proposta s’emmarca en el festival de gastronomia del Pallars Jussà, el Cordevi. Des del programa Al teu gust, l’Ajuntament de Tremp fa un pas endavant per acostar la seva programació a diferents municipis del Pallars Jussà. És el cas d’aquesta jornada, que s’ha desenvolupat en un espai emblemàtic de la Pobla de Segur i de la comarca com és el Molí de l’Oli. 

Han participat a la jornada diferents empreses d’arreu dels Països Catalans, que han explicat les seves experiències i de quina manera cadascuna ha destacat i ha aconseguit connectar amb un públic afí als seus valors. La segona part de la jornada ha estat protagonitzada per empreses de la comarca, i més concretament de la Pobla de Segur, que en format de taula rodona han parlat de les seves estratègies individuals, de les necessitats que han d’afrontar com a empreses rurals del Pirineu i de les possibles accions que es plantegen per superar les limitacions del territori. 

La periodista i cofundadora de gastronomistas.com, Carme Gasull, ha estat l’encarregada de conduir les diferents sessions i aprofitar la seva estada al Pallars per conèixer de primera mà diferents productors, elaboradors i restauradors. Els assistents que ho han desitjat han pogut gaudir d’un dinar a peu dret elaborat per l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic del Pallars Jussà (APAT) a base de productes de proximitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació