Dissabte, 18 de maig de 2024
futbol

El Rialp salva els mobles en una nova jornada negativa pels equips pallaresos

En futbol sala, victòria del Guaja Aventuras Tremp (8-5) i empat del Conca Dellà (1-1)

Jordi Ubach Llorens 11 de novembre de 2019 a les 11:00
L’EF Tremp va perdre a casa contra el Golmés | J. Ubach
Com ja va passar el cap de setmana passat, només el FC Rialp ha estat capaç de guanyar aquesta jornada pel que fa als equips pallaresos de futbol. La creu de la moneda han estat els equips de Tercera Catalana, el CF Tremp, el CF Pobla i l’EF Tremp, que no han pogut puntuar en els seus respectius partits.

El CF Tremp va perdre de manera clara per 6 gols a 2 al camp del segon classificat, l’Organyà. Els locals ja es van avançar al minut 2 i la resta de gols van anar arribant progressivament fins arribar al descans amb 3-0. Buhai va retallar distàncies als 20 minuts de la represa, però l’Organyà es va a posar 5-1 amb dos gols més. Novament Buhai feia el 5-2 i a falta d’un minut pel final els de l’Alt Urgell establien el definitiu 6-2.

Encara al grup 14, el CF Pobla va perdre per la mínima a casa davant la visita del líder, el Ponts (0-1). El partit va ser molt disputat entre dos equips forts que van tenir nombroses ocasions per marcar però que només els visitants van saber aprofitar amb un gol al minut 37.

Al grup 13, l’EF Tremp va perdre a casa contra el Golmés per 0 gols a 3. Els visitants, que van ser més efectius i van mostrar la seva major experiència, van sentenciar a la primera meitat i ja van anar al descans amb tres gols al marcador. La segona meitat va ser avorrida i cap dels dos equips va poder marcar més gols.

A Quarta Catalana, el FC Rialp sí que ha aconseguit puntuar guanyant el partit que l’enfrontava al Miralcamp per 2 gols a 1. Els locals es van avançar al minut 12 per mitjà de Caselles. Alejandro, a quatre minuts pel descans, va fer pujar el 2-0 al marcador. Els visitants van retallar distàncies al minut 70 amb un gol a pròpia porta de Semino, un 2-1 que ja no es mouria fins el final del partit.

El Rialp continua tercer

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla perd pistonada i baixa fins la 6a posició amb 17 punts, mentre que el CF Tremp es manté a la 7a amb 15. Al grup 13, l’EF Tremp baixa fins la 11a posició amb 13 punts. A Quarta Catalana i amb el seu nou triomf, el FC Rialp continua 3r amb 20 punts.

El proper cap de setmana només el CF Tremp juga a casa. Serà el diumenge a les 16h davant la Seu d’Urgell. La resta ho faran a domicili: el CF Pobla jugarà a Tornabous, l’EF Tremp a Alpicat i el FC Rialp a Les.

El Guaja Aventuras Tremp continua invicte (8-5)

En futbol sala, a Segona Catalana, el Guaja Aventuras Tremp continua amb la seva bona dinàmica després de guanyar aquest cap de setmana el Poal per 8 gols a 5. Els visitants, no obstant, es van avançar al minut 8, un gol que va ser contrarestat ràpidament pels pallaresos, que van posar el 4-1 al marcador abans del descans amb gols de Rocafort (2), Fité i Haji.

A la represa, la distància es va ampliar fins el 7-1 amb gols de Montellà, novament Haji i Gonçalves. Els visitants van posar el 7-4 fins que Fité va tornar a marcar al 38’. Instants després, els visitants van establir el definitiu 8-5.

A Tercera Catalana, el Conca Dellà Futbol Sala va empatar a 1 al camp del Bellcaire. Els pallaresos es van avançar al minut 5 per mitjà de González, però els locals van empatar a tres minuts pel final d'un partit molt igualat.

Amb aquest nou triomf, el CFS Tremp es manté invicte i colidera la classificació amb 15 punts, els mateixos que el Fondarella, mentre que el Conca Dellà baixa fins la 2a posició amb 11 punts. El proper cap de setmana, el CFS Tremp juga a la pista del segon, el Fondarella, mentre que el Conca Dellà Futbol Sala rep el Balaguer B el dissabte a les 18h.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18