Dissabte, 4 de maig de 2024
bàsquet

Doble triomf del CB Sort i nova desfeta del CB Tremp (47-73)

Els del Sobirà se situen a la zona mitja de la taula mentre que el Tremp continua sense guanyar

Jordi Ubach Llorens 11 de novembre de 2019 a les 12:08
El CB Sort ha estrenat nou patrocinador | CB Sort
Cara i creu pels equips pallaresos que competeixen a la Tercera Catalana de bàsquet. El CB Sort ha guanyat els dos partits que tenia aquest cap de setmana. El primer, dissabte, el corresponent a aquesta jornada i que l’enfrontava contra el Penya Fragatina B, que ha superat per 89-75. Gonzàlez va ser novament el màxim anotador de l’equip amb 22 punts en un partit en què el Sort va anar gairebé sempre per davant en el marcador, amb màxims avantatges que van arribar als 33 punts.

El segon partit el va jugar diumenge, corresponent a la jornada 3 de lliga, que es va haver d'ajornar. El CB Sort va guanyar a la pròrroga l’Almacelles en un matx molt disputat que s’hagués pogut endur qualsevol dels dos equips. El temps reglamentari va acabar amb empat a 67. A la pròrroga, el Sort va saber gestionar millor el nerviosisme i la pressió gràcies novament a un gran partit de Gonzàlez, secundat per Font i Soler.

El CB Tremp, en canvi, ha tornat a perdre aquest cap de setmana, a casa, contra el Vallfogona de Balaguer, per 47-73. Els visitants es van mostrar superiors als pallaresos i van fer valer la seva posició a la classificació. Una altra de les notes negatives pels trempolins és la lesió de Sergi Viñuela.

Amb aquests resultats, el CB Sort escala posicions i es col·loca 8è amb 3 victòries i 3 derrotes, mentre que el CB Tremp continua sense conèixer la victòria amb 6 derrotes. La propera jornada el Sort juga a Cappont i el Tremp a la pista de l'Almacelles.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació