Victòria del Rialp, empat del CF Tremp i derrotes del Pobla i l’EF Tremp

En futbol sala, el CFS Tremp supera la Sentiu en partit ajornat (5-2)

Redacció 4 de novembre de 2019 a les 11:25
El CF Tremp va empatar un partit que semblava perdut | J. Ubach
Només el FC Rialp ha estat capaç de guanyar aquest cap de setmana pel que fa als equips pallaresos de futbol. La creu de la moneda han estat els equips de Tercera Catalana, especialment el CF Pobla i l’EF Tremp, mentre que el CF Tremp va arrencar un empat del partit que l’enfrontava a casa contra el Vilanova de l’Aguda (2-2).

El CF Tremp va començar malament el partit i els visitants es van posar 0-2 amb dos gols als minuts 19 i 56. Tot i l’expulsió del porter trempolí, Roger Farré, els pallaresos van reaccionar i amb dos gols als minuts 69’ i 79’ del pitxixi Buhai, l’equip va aconseguir salvar un punt quan semblava tot perdut.

Encara al grup 14, el CF Pobla va perdre el seu partit al camp del Solsona B per 3 gols a 2. Els locals van sortir millor i ja dominaven per 2 gols a 0 al minut 10 de partit. Molleví va retallar distàncies només dos minuts més tard, però el Solsona aconseguiria el tercer gol als 15 minuts de la represa. Finalment Plana va fer pujar el segon gol poblatà al minut 71, però el marcador ja es va quedar amb el 3-2 fins el final del partit.

Al grup 13, derrota estrepitosa de l’EF Tremp al camp del Benavent de Segrià, un rival directe, per 8 gols a 1. Els locals es van mostrar molt superiors als pallaresos, que a la mitja part ja perdien per 5 a 0. A la represa el Benavent de Segrià va anotar tres gols més abans que Romero marqués el gol de l’honor trempolí al minut 69.

A Quarta Catalana, el FC Rialp va sumar un nou triomf al camp del Ribera d’Ondara per 2 gols a 3. Els pallaresos es van avançar per partida doble, als minuts 21 i 35, per mitjà d’Alejandro i Fortuny, però els locals van retallar distàncies a tres minuts pel descans. A la represa, el Rialp va tornar a colpejar primer amb un gol d’Altieri al 75’. A un minut pel final el Ribera d’Ondara va establir el definitiu 2-3 al marcador.

El Rialp, amb pas ferm

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el Pobla perd pistonada i baixa fins la 4a posició amb 17 punts, mentre que el CF Tremp puja un lloc i es col·loca 7è amb 15. Al grup 13, l’EF Tremp baixa fins la 10a posició amb 13 punts. A Quarta Catalana i amb el seu nou triomf, el FC Rialp ja és 3r amb 17 punts.

El proper cap de setmana el CF Pobla, l’EF Tremp i el FC Rialp juguen a casa, tots tres el diumenge. Els primers ho faran a les 12h rebent el Ponts; els segons, a les 17h davant el Golmés; i els del Sobirà, també a les 17h contra el Miralcamp. El CF Tremp, en canvi, juga a domicili. Serà el diumenge a les 16h al camp de l’Organyà.

Nou triomf del CFS Tremp (5-2)

Aquest cap de setmana hi ha hagut jornada de descans en futbol sala en motiu de la festivitat de Tots Sants, un fet que s’ha aprofitat per disputar el partit entre el CFS Tremp i la Sentiu, corresponent a la primera jornada de lliga. Els pallaresos es van imposar dissabte per 5 gols a 2 a un rival que va plantar cara tot i ser l’últim classificat.

Els trempolins van començar millor i ja es van col·locar amb un ampli 4-0 a la primera meitat gràcies als gols de Mir, Rossell, Ribeiro i Vàzquez. A la represa, novament Ribeiro va anotar el cinquè gol, però els visitants no havien dit l’última paraula i amb dos gols van aconseguir maquillar el resultat amb el 5-2 final.

Amb aquest nou triomf, el CFS Tremp lidera la classificació amb 12 punts en quatre partits. El proper cap de setmana, el CFS Tremp rep El Poal el dissabte a les 19:30h, mentre que el Conca Dellà Futbol Sala juga diumenge a les 17h al camp del Bellcaire.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18