Diumenge, 19 de maig de 2024
futbol

Victòries del Pobla, l’EF Tremp i el Rialp i derrota del CF Tremp

En futbol sala, el Guaja Aventuras Tremp supera el Torrefarrera B (3-9) i el Conca Dellà guanya a Vila-Sana (2-3)

Redacció 28 d'octubre de 2019 a les 10:24
El Pobla va superar clarament el Bellcairenc | Tomàs Garcia
Jornada força positiva pels equips pallaresos de futbol, que han guanyat els seus respectius partits a excepció del CF Tremp, que va perdre. Els trempolins van caure per la mínima al camp de l’Agramunt (1-0) en un partit força igualat i on els pallaresos van gaudir de diverses ocasions per endur-se el partit. L’únic gol del partit va arribar al minut 77.

També al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla va superar amb un contundent 5-0 un dels rivals més fluixos de la categoria, el Bellcairenc. Els poblatans es van mostrar sempre superiors al seu rival i al descans ja dominaven per 3-0. Els gols dels pallaresos van ser obra de Molleví (2), Vila, López i El Yazidi.

Al grup 13, victòria també de l’EF Tremp, a casa, davant el Pardinyes, per 1 gol a 0. El partit va ser molt igualat i tots dos equips s’haguessin pogut endur el triomf. Finalment van ser els trempolins, que van marcar el gol al minut 71 per mitjà de Durany.

A Quarta Catalana, el FC Rialp va guanyar a casa el Sant Guim, un rival directe, per 3 gols a 1. Després d’una primera meitat sense gols, els visitants es van avançar en el marcador al minut 63. Els del Pallars Sobirà van reaccionar i van capgirar el marcador fins el definitiu 3-1 gràcies al hat trick d’Alejandro.

El Pobla ja és 3r

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla puja fins la 3a plaça i compta ja amb 17 punts, mentre que el CF Tremp baixa fins la 7a posició amb 14 punts. Al grup 13, l’EF Tremp es consolida a la zona mitja de la taula i amb 13 punts és ja 8è. A Quarta Catalana, el FC Rialp puja fins la 4a plaça amb 13 punts.

El proper cap de setmana, a Tercera Catalana, el CF Tremp rep el Vilanova de l’Aguda, mentre que el CF Pobla i l’EF Tremp juguen a fora. Els primers, al camp del Solsona B i els segons, al camp del Benavent de Segrià. A Quarta Catalana el FC Rialp juga al camp del Ribera d’Ondara.

Tremp (3-9) i Conca Dellà (2-3) vencen de nou

En futbol sala, al grup 9 de Segona Divisió, el Guaja Aventuras Tremp va tornar a guanyar, en aquesta ocasió al camp del Torrefarrera B per 3 gols a 9. Els gols de Fernández (3), Haji (2), Fité, Mir, Sekou i Gonçalves situen l’equip pallarès en una privilegiada 2a posició amb 9 punts, tot i tenir un partit menys.

A Tercera Divisió, al grup 18, el Conca Dellà futbol sala va aconseguir els tres punts de la seva visita al camp del Vila-Sana (2-3) en un partit molt igualat que no es va resoldre fins els compassos finals. De Sousa, Albert i González van ser els autors dels gols de l’equip pallarès, que lidera la classificació amb 10 punts.

El proper cap de setmana hi ha jornada de descans en futbol sala. D’aquí a 15 dies, l’equip trempoli rep El Poal i els isonencs tornen a jugar fora de casa al camp del Bellcaire.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18