Dissabte, 27 d'abril de 2024
salut

La Diputació de Lleida lliura 34 aparells desfibril·ladors a Mossos d'Esquadra i Bombers

L'ens provincial ha firmat un conveni amb el Departament d'Interior per a que totes les comissaries i parcs de bombers quedin coberts

Redacció 30 de juliol de 2019 a les 14:09
Acte d'entrega dels DEA de mans del President de la Diputació, Joan Talarn | Diputació de Lleida
La Diputació de Lleida ha lliurat 34 aparells desfibril·ladors als Mossos d’Esquadra i Bombers de la demarcació. L'acció és fruit del conveni de col·laboració signat entre la institució provincial i el Departament d'Interior i ha permès que tots els parcs de Bombers i Comissaries quedin coberts.

El president de la Diputació, Joan Talarn, ha presidit aquest dilluns l'acte de lliurament dels anomenats DEA a Jordi Solà, cap de la Regió d'Emergències de Lleida dels Bombers, Jordi Dalmau, sots-cap de la Regió Policial de Ponent i Josep Chacon, sots-cap de la Regió Policial de l’Alt Pirineu i Aran.
 
Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han rebut  24 aparells desfibril·ladors i els bombers 10, omplint així el buit que existia en alguns parcs i comissaries i en compliment d’un programa de salut pública que vetlla per la protecció de les persones. Amb l'atorgament d'aquests DEA s'inclou, també, un any de manteniment i la formació corresponent per a fer-los servir.

Durant la seva intervenció, Talarn ha destacat que aquesta no serà la última actuació que es faci amb la idea d'aconseguir un territori cardio-protegit i assegura que s'estudia ampliar la posada a disposició de DEA a les policies locals.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació