Dimecres, 8 de maig de 2024
reanimació

L'Escola de Futbol Tremp forma els seus entrenadors en reanimació cardiopulmonar

L’objectiu és que en coneguin les tècniques, així com el correcte funcionament del desfibril·lador, vital en casos d’emergències mèdiques

Jordi Ubach Llorens 22 de novembre de 2017 a les 09:51
Les sessions van tenir lloc al camp de futbol Pedrasanta | EF Tremp
L’Escola de Futbol Tremp ha organitzat aquest dimarts a la tarda un curs de reanimació cardiopulmonar (RCP) i d’utilització del desfibril·lador extern automàtic (DEA) dirigit als entrenadors i delegats del club. En total, hi han participat 18 persones en dos sessions que s’han dut a terme al camp de futbol Pedrasanta. Les pràctiques han anat a càrrec d’Anna Forradelles, presidenta de l’Escola i infermera del Servei d’Emergències de l’Hospital del Pallars.

L’objectiu d’aquesta formació és que els entrenadors i els delegats de camp del club coneguin les tècniques de reanimació cardiopulmonar, així com el correcte funcionament del desfibril·lador, vital en casos d’urgència. Segons ha explicat Forradelles, una correcta utilització del desfibril·lador “augmenta el percentatge de supervivència en emergències mèdiques”.

Aquest és el primer cop que el club realitza aquesta formació, però no descarta repetir-la a finals de temporada i en les properes.
 

Tres entrenadors de l’Escola atenent les explicacions. Foto: EF Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació