Divendres, 26 d'abril de 2024
corder

Jornades gastronòmiques del corder pallarès a l’Institut Cavall Bernat de Terrassa

S’hi ha dut a terme una activitat formativa a càrrec de representants del programa 'Al teu gust, aliments del Pallars'

Redacció 14 de maig de 2019 a les 09:41
Imatge de la sessió d’Oriol Pallarès al centre egarenc | Ajuntament de Tremp
Gràcies a un acord d’intercanvi i coneixement entre l’Institut Cavall Bernat i el programa Al teu gust, aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp, el 8 de maig, el centre educatiu de Terrassa va donar el tret de sortida a una setmana dedicada al coneixement i la promoció del corder del Pallars, amb l’objectiu de conèixer noves elaboracions i plats de carn de corder.

L’alumnat, doncs, va participar en una sessió d’especejament i cuina del corder a càrrec de professionals del Pallars, on es van treballar noves elaboracions i plats amb corder. El cuiner Oriol Pallarès i l’ajudant de cuina Iolanda Sancho van oferir una demostració d’especejament i cuina aprofundint en les  característiques organolèptiques i les seves aplicacions a la cuina, amb el corder ofert per l’explotació també pallaresa, Carns Batlle.

A més, l’oferta gastronòmica del restaurant Torre Mossèn Homs posa especial atenció en aquest producte. Així mateix, aquells que s’animin a visitar el restaurant fins aquest divendres 17 de maig podran degustar elaboracions fetes amb el corder del Pallars. L’objectiu de la iniciativa és oferir tant a alumnes com a clients del restaurant la possibilitat de conèixer i assaborir un producte de qualitat com el corder del Pallars de la mà de professionals d’aquesta comarca.

El programa Al teu gust, aliments del Pallars treballa per la dinamització del sector agroalimentari del Pallars Jussà, que agrupa productors, elaboradors i restauradors, i la divulgació i posada en valor dels productes de la comarca. El Pallars Jussà és la comarca de Catalunya que té més caps d’ovella productiva.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació