Dijous, 25 d'abril de 2024
restauració

El nou cicle de restauració donarà el tret de sortida a l'Escola d’Hoteleria del Pallars

El cicle formatiu, que es presentarà aquest divendres, s’impartirà a l’Institut Hug Roger III de Sort

Redacció 7 de maig de 2019 a les 10:02
El cicle s’impartirà a l’INS Hug Roger III | Gemma Aleman
El Departament d’Educació implantarà el proper curs escolar 2019-2020 a l’INS Hug Roger III de Sort un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de Serveis en Restauració, amb caràcter semipresencial i formació dual en empreses, tal com ja va avançar Pallars Digital el passat mes de febrer. Aquest nou cicle donarà el tret de sortida de l’Escola d’Hoteleria del Pallars.

Aquesta titulació s’afegeix a l’oferta formativa del centre pallarès en turisme (Grau Superior de Guia, informació i assistències turístiques en l’àmbit mediambiental) i pretén ser una bona opció no només per a les veïnes i veïns de les comarques pallareses, sinó també de les comarques del Pirineu, en general.

L’acte de presentació de l’Escola d’Hoteleria del Pallars tindrà lloc aquest proper divendres, 10 de maig, a les 11h a la Sala d’Actes de l’Institut Hug Roger III. El projecte de l’Escola d’Hoteleria del Pallars compta amb el suport de l’Ajuntament de Sort, que hi col·labora cedint les instal·lacions de l’Aula de Cuina, i que veu en aquesta iniciativa un important revulsiu per al sector de l’hoteleria del Pallars.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació