Dilluns, 29 d'abril de 2024
municipals 2019

El PSC presenta llista a Sort amb José Antonio Manrique al capdavant

Manrique treballa al món de l'hostaleria i ha estat vinculat als socialistes en diferents etapes

Redacció 8 d'abril de 2019 a les 11:13
José Antonio Manrique es presenta a Sort pel PSC | PSC
Després de no haver aconseguit representació al consistori en els comicis de 2015 amb Antonio de Pàdua al capdavant de la marca Candidatura de Progrés, el PSC de Sort torna a presentar-se a les eleccions municipals, que se celebraran el proper 26 de maig. La llista l'encapçalarà, José Antonio Manrique, autònom dedicat al món de l'hostaleria.

Manrique, veí de Sort, ha estat vinculat al PSC en diferents etapes de la història de la formació catalana i ha apostat per recuperar la candidatura al municipi amb l'objectiu de "presentar una proposta política que aplegui a tothom". En aquest sentit, Manrique ha assenyalat que la llista incorpora gent del mateix municipi i dels nuclis urbans del voltant.

En clau programàtica, el cap de llista ha marcat com a principals objectius de la formació que Sort "recuperi el paper clau en el desenvolupament econòmic, com a capital de comarca i pirinenca". En aquest sentit, el candidat considera que l'actual govern municipal "ha demostrat tenir uns dèficits en l'optimització de recursos, com la gestió del servei de neteja".

Altrament, Manrique ha afirmat que el PSC de Sort vetllarà per "donar veu a la ciutadania perquè el municipi és de totes i tots i la nostra obligació és que tothom se sentí representat". A més, en cas de governar, ha dit, "vetllarem perquè Sort i els nuclis dels voltants estigui dins de l'agenda política de la Generalitat, escoltant les nostres demandes, com són la incorporació de més metges, professors i equipaments”.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació