Dissabte, 20 d'abril de 2024
universitats

16 alumnes de la universitat americana de Wellesley visiten el Jussà

Les alumnes de la prestigiosa universitat per a dones recorren Catalunya per endinsar-se en la seva història, cultura i societat

Redacció 15 de gener de 2019 a les 10:24
Les alumnes americanes de visita en diferents equipaments del Pallars Jussà | CCPJ
Un grup d’alumnes de la Universitat de Wellesley, Boston, han visitat diferents equipaments turístics del Pallars Jussà, com l’Epicentre i el Casal Manyanet. La comitiva, formada per 16 noies i el seu professor, s’ha interessat per temes històrics, socials i culturals per poder-los integrar en els seus aprenentatges.

Wellesley, és una prestigiosa universitat nord-americana que centra la seva filosofia en promoure l'apoderament i el lideratge de les dones. Per les seves aules hi han passat algunes de les dones més influents d'Estats Units, com Hillary Clinton, política, o Madeleine Albright, ex-secretària d’Estat.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, ha donat la benvinguda a aquestes joves que visitaran durant 15 dies llocs com Barcelona, Lleida i el romànic de la Vall de Boí, acompanyades pel seu professor de Filologia Hispànica, Carlos Ramos.

Ramos, nascut a Lleida, està vinculat a la universitat des de 1996 com a professor assistent i des de 2003 com a professor associat. Sota el títol Barcelona i l’esperit de la modernitat 1859-2019, aquestes alumnes gaudiran d'una experiència centrada en els aspectes relacionats amb la història de diferents àrees de la geografia catalana.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació