Dissabte, 27 d'abril de 2024
esquí

Arrenca la temporada d’esquí al Pallars Sobirà

Espot i Port Ainé han obert les seves pistes aquest divendres, mentre que Tavascan espera reobrir aviat

Redacció 30 de novembre de 2018 a les 11:30
L’estació de Port Ainé a vista d’ocell el passat cap de setmana | @Marcverum
Les estacions d’esquí pallareses d’Espot i Port Ainé han donat aquest divendres el tret de sortida a una nova temporada d’hivern. Una campanya que enguany es preveu que s’allargui -si les condicions meteorològiques així ho permeten- fins a les portes de Sant Jordi, el 22 d’abril, tal i com es va anunciar la setmana passada durant la presentació de les novetats d'aquesta nova temporada.

Per celebrar l’obertura de les instal·lacions, com de costum, les dos estacions de Skipallars han realitzat una jornada de portes obertes per a tots els esquiadors que avui s’han acostat a pistes. Els usuaris podran gaudir de gruixos de 20 a 50 centímetres de neu pols en totes dos estacions i podran baixar per les 8 pistes d’Espot i les 13 de Port Ainé, el que es tradueix en 10 i gairebé 18 quilòmetres esquiables respectivament.

L’horari d’obertura serà de 9h del matí a 16:30h de la tarda. Per demà dissabte es preveu que obrin les estacions de Baqueira Beret i Boí Taüll, mentre que l’estació de Tavascan no ha obert encara per manca de neu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació