Divendres, 19 d'abril de 2024
esquí

Unes 300 persones del Jussà gaudiran de bonificacions per esquiar

Aquest dimecres s’ha signat el conveni entre el Consell Comarcal del Pallars Jussà i Ferrocarrils de la Generalitat

Redacció 15 de novembre de 2018 a les 11:37
Signatura del conveni aquest dimecres | Consell Comarcal del Pallars Jussà
Uns 300 pallaresos i pallareses del Jussà gaudiran aquest hivern de les pistes de Port Ainé, Espot Esquí i Tavascan. Per aquest motiu, el Consell Comarcal del Pallars Jussà, coordinat amb el Consell Esportiu de la mateixa comarca i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha signat una temporada més el contracte que assegura els diferents serveis i productes relacionats amb la pràctica de l’esquí. 

Aquests productes s’adrecen als nens i nenes escolaritzats i als veïns amb més de tres anys d’empadronament, i es posen a la seva disposició a preus bonificats amb l’objectiu de  potenciar i promoure la pràctica dels esports de neu, afavorint-ne el seu aprenentatge i afició.

Segons ha comentat el president del Consell Comarcal, Constante Aranda, “tenim atraccions turístiques de proximitat com són les pistes d’esquí, i és essencial garantir que la població pugui gaudir d’un servei de qualitat amb facilitats per accedir-hi”. Els forfets per aquesta temporada es poden aconseguir a les oficines del Consell Comarcal i el Consell Esportiu i alhora per diversos mitjans electrònics.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació