Dijous, 18 d'abril de 2024
fotografia

S'entreguen els premis de fotografia «Paisatges del passat» d'enguany

Tal com s'havia anunciat, Toni Sirera guanya el primer premi amb l'obra "Sant del Bosc" i Kike Herrero rep el premi científic per "La roca del Bolet"

Redacció 22 de novembre de 2018 a les 12:31
Entrega de premis el passat diumenge | Ajuntament de Tremp
Aquest dissabte 17, la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp ha acollit el lliurament de premis de la 4a edició del Premi de Fotografia Paisatges del Passat, en un acte en el qual es va inaugurar l’exposició de les fotografies seleccionades a concurs.

Els 1.200 euros del primer premi han estat per l’obra Sant del Bosc de Toni Sirera i Moreno, que l'ha recollit de les mans de l'alcalde de Tremp, Joan Ubach. En el decurs de l’acte, l’autor ha explicat com havia estat presa la fotografia i les seves característiques tècniques.
 

Fotografia guanyadora del 4t premi 'Paisatges del Passat'. Foto: Toni Sirera


L’autor del premi científic, Kike Herrero, que ha guanyat amb l’obra La roca del Bolet, també ha assistit personalment a l’acte per parlar de la tècnica i les circumstàncies úniques en què va captar el moment. Aquest premi, de 600 euros, està dotat pel Geoparc Mundial de la Unesco Conca de Tremp – Montsec.

Els autors de l’accèssit i la menció especial, que no van poder assistir a l’acte, han rebut dos lots de productes agroalimentaris del Pallars Jussà, patrocinats pel programa de l’Ajuntament de Tremp Al teu gust, aliments del Pallars. Concretament, l’accèssit ha estat per a l’obra Hora de dinar, d’Eulàlia Goberna, i la menció del Jurat per a Ivan Almirall i la seva obra Carreu.

L’acte ha comptat amb la participació de les tinents d’Alcalde i regidores de Cultura i Promoció Econòmica i de la Regidora de Joventut, així com representants del Jurat. L’exposició es podrà veure a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp fins el dia 9 de desembre; posteriorment està previst que s’exposi en altres sales del territori Geoparc i al comerç local de diferents municipis.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació