Dissabte, 4 de maig de 2024
esquí

FGC i la Federació Catalana d'Esports d'Hivern renoven el seu acord

Les dues entitats es mostren compromeses en col·laborar per seguir augmentant la promoció i difusió de l’esquí en les cinc estacions de FGC

Redacció 24 d'octubre de 2018 a les 11:59
Signatura de l'acord | FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) han fet públic el seu acord de col·laboració per a la temporada 2018-2019, que es manté en la línia de les accions realitzades els darrers anys.

Entre els diferents aspectes inclosos en l’acord, destaca la difusió que continuarà realitzant la FCEH de l’actualitat que rodeja les estacions d’FGC, a través dels seus portals informatius, com les xarxes socials i la Revista Esports d’Hivern. L’aposta de la federació esportiva i de FGC per continuar organitzant competicions de tots els nivells a les seves estacions és un altre dels punts més significatius de l’acord.

El president de FGC, Ricard Font, ha afirmat que “aquest compromís el volem fer valer més que mai. En un moment clau pels esports d’hivern a Catalunya, el país està en disposició de fer una aposta per organitzar uns Jocs Olímpics que han de suposar un impuls definitiu a la pràctica dels esports d’hivern tant pel que fa a l’accés a la pràctica com pel que fa a la generació d’esportistes de primer nivell"."

Així doncs, les estacions gestionades per FGC segueixen estant a disposició dels esportistes catalans tecnificats per tal que es puguin entrenar en les millors condicions. L'esquí de competició és una eina de promoció per potenciar el desenvolupament del territori. 

S'espera una temporada ben blanca

A l'entrada de la nova temporada, el creixent nombre de practicants d’esports de neu i, en conseqüència, l’augment de visitants a les cinc estacions catalanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha estat un dels temes més comentats en l'acte per formalitzar l'acord, que ha tingut lloc a la seu de FGC, a Barcelona. 

Amb gruixos de neu, que ambdues parts esperen viure novament aquest pròxim hivern, les estacions de La Molina, Vall de Núria, Valler 2000, Espot Esquí i Port Ainé van sumar la passada temporada fins a 714.535 persones.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació