Dissabte, 4 de maig de 2024
Dis la teva!

Futbol net?

Un lector mostra la seva preocupació per les males relacions entre el CF Tremp i l’EF Tremp

Redacció 24 d'octubre de 2018 a les 10:55
El nou Pedrasanta es va inaugurar el passat dissabte | Jordi Uriach
Que el Club Futbol Tremp i l’Escola de Futbol Tremp no passen pel seu millor moment és una obvietat. El mateix president del CF Tremp, Josep Maria Farré, ho reconeixia el passat dilluns en una entrevista a Ràdio Tremp. Els aficionats no sabem ben bé què està passant des de l’any passat. Recapitulem. 

La temporada passada, el CF Tremp descendeix a Tercera Catalana. Durant l’estiu, els rumors afirmaven la creació d’un equip sènior amateur de l’EF Tremp paral·lel al CF Tremp. Molts jugadors que durant la temporada 2017-18 havien format part del CF Tremp, passen a l’amateur de l’Escola per a la 2018-19. Per tant, la ciutat de Tremp té ara dos equips, un a Tercera Catalana i l’altre a Quarta Catalana.

Comença la temporada, obres al camp. Tots dos equips comencen jugant els sis primers partits fora de casa. Actualment, l’equip del CF Tremp es troba a 4 punts de la zona d’ascens i l’equip de l’EF Tremp coliderant la Quarta Catalana amb el Vilanovenca. 

Després d’anys d’espera s’inagurava el camp, dissabte 20 d’octubre. Amb la presencia del president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Joan Soteras. A les 16:30h, presentació dels equips de l’Escola. A les 18h partit corresponent a la 8a jornada entre el CF Tremp i l’Oliana. 

Passades les 17:27h, el Club de Futbol Tremp rebia una placa per part de la FCF en commemoració dels 100 anys d’historia del club. Com a mostra de respecte, l’equip amateur de l’Escola es va quedar damunt la gespa. Volent fer les coses bé. 

Són les 18h i comença a rodar la pilota al Nou Pedrasanta. Els jugadors de l’EF Tremp es van asseure a la grada. Davant d’aquest grupet, les autoritats: president de la Catalana, regidors de l'Ajuntament, Consell Comarcal, etc.

Des d’un inici, el grupet de nois van animar a l’equip visitant. Sense contemplacions. Aixecant-se quan marcava l’Oliana a celebrar-ho. Xiulant quan marcava el Tremp. En alguns moments, es van sentir els mítics “olé, olé” mentre l’Oliana es passava la pilota. Vaig sentir molta vergonya de compartir ciutat amb aquest tipus de persones. En aquest grupet, hi havia el coordinador de l’EF Tremp. Va celebrar el segon gol visitant.
 
Exjugadors del CF Tremp, amics i companys d’integrants de l’actual plantilla. Un gest fora de lloc. Molt lleig. Crec que els aficionats al futbol, els pares, els nens i els jugadors no tenen la culpa dels personalismes entre directives. 

Quina imatge de ciutat estem donant?? Quina imatge s’emporta de Tremp el president de la Federació Catalana de Futbol?? Quins valors estem donant als nostres equips??

Crec que hauríem de reflexionar-hi una mica i mirar de gaudir correctament tots d’aquestes instal·lacions.

Un lector trempolí
 

Com participar al Dis la teva?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació