Dijous, 25 d'abril de 2024
futbol

Tremp estrena aquest dissabte el nou camp de futbol Pedrasanta

L’acte comptarà amb representació de la Federació Catalana de Futbol i amb la participació de l'EF Tremp i el CF Tremp

Redacció 19 d'octubre de 2018 a les 09:44
Vista aèria dels últims dies d’obres al Pedrasanta | EF Tremp
L’Ajuntament de Tremp inaugurarà demà dissabte les obres del camp de futbol Pedrasanta, en un acte que comptarà amb la participació del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i amb la participació de l'Escola de Futbol Tremp i el Club de Futbol Tremp, Els primers presentaran els equips de la temporada i els segons seran els encarregats d’estrenar el camp jugant el primer partit de lliga a les noves instal·lacions en un partit de lliga contra el CE Oliana.

Tot i que el principal canvi que es podrà observar és la substitució de la gespa natural per una d'artificial, l'Ajuntament de Tremp també ha dut a terme una sèrie d'adequacions a l'entorn del camp. Així, s'ha substituït la tanca perimetral que delimita el terreny de joc, s'ha construït una zona d'escalfament, s'ha instal·lat un nou sistema de reg i de canals de drenatge d'aigua als laterals i s'han soterrat les línies d'enllumenat. Les intervencions s'han completat encimentant el voltant del camp i amb la instal·lació de xarxes per aturar les pilotes als fons i al lateral de la piscina.

El total de l'obra ha ascendit a 556.108,85 euros, que s'han finançat amb una aportació de al voltant del 40% de la Diputació de Lleida i la resta amb romanent de l'Ajuntament provinent del superàvit de l'exercici anterior, el qual s'ha configurat com una Inversió Financerament Sostenible de l'Ajuntament de Tremp. No obstant, es preveu poder compensar aquesta inversió amb una aportació de la Secretaria General de l'Esport, provinent de la línia d'ajudes per millora d'equipaments esportius.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació