MENÚ PRINCIPAL
CERCA
PORTADA
OPINIÓ
ÚLTIMA HORA
AGENDA
LECTURA FÀCIL
NACIÓDIGITAL
SUBSCRIU-TE
 
Surt
Fes-te subscriptor
Cerca
Última hora
Butlletins
El despertador
La brúixola
Portada
Opinió
Editorial
Fem-ho fàcil
Societat
Política
Economia i turisme
Successos
Cultura
Esports
Agenda
El temps
Selecció TV
Mai tant!
Lo més llegit...
Entrevistes
Reportatges
Branded content
Subscriptors
Dis la teva!
Enquestes
Pallars Jove
Sortejos
Cul inquiet
La diàspora
Mossegada de salut
Pallaresades
Ecosfera
Actualitat
Fotos
Edicions Territorials
Osona
Sabadell
Terrassa
Granollers
Lleida
Manresa
Berguedà
Ripollès
Garrotxa
Girona
Tarragona
Solsona
Baix Montseny
Pallars
Ebre
Rubí
Sant Cugat
Baix Penedès
Reus
Cupatges: vins i gastronomia
Motor
Muntanya
Adolescents.cat
Enderrock
Criar.cat
Pensem
Confraria del Gras i el Magre
20/05/2022
Casa Badia i Cansaladers Prió, premiats a la 5a edició del Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
El trempolí Jaume Badia s'ha endut el primer premi, mentre que el poblatà Josep Prió ha sigut segon, tots dos en la categoria de xorís
21/05/2021
Nou reconeixement per Badia Xarcuters al Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2021
El trempolí Jaume Badia guanya el segon premi amb una llonganissa tradicional sense floridura en un certamen organitzat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn
09/02/2021
Badia Xarcuters de Tremp, millor Botifarra d'Ou Singular de Catalunya
Jaume Badia guanya el premi amb una botifarra d'ou i girella que vol traslladar al consumidor la mescla de dos productes tradicionals del Pallars
20/02/2020
Què celebrem el Dijous Llarder?
Àlvar Llobet
La festa dona avui el tret de sortida al Carnaval
29/10/2015
La Confraria del Bacallà nomena «Salinera d'honor» la vila de Gerri
Jordi Ubach
La població pallaresa va ser la primera del món on el bacallà va conèixer la sal per la seva curació
Pàgina 1 de 1
< Anterior
Següent >