Dissabte, 20 d'abril de 2024
música

«Hollow Cry» presenta a Tremp el seu primer treball «From ashes to flames»

La presentació, oberta al públic, servirà també per gravar el nou videoclip del grup pallarès

Darío Albert 5 de setembre de 2018 a les 11:51
Imatge promocional dels components actuals de Hollow Cry | Hollow Cry
El grup de música metal de Tremp, Hollow Cry, presentarà demà a l’Espai Cultural La Lira de la ciutat el seu primer treball, From ashes to flames, que sortirà a la llum el 28 de setembre. L’acte, que està programat a les set del vespre i que és obert al públic, servirà també per gravar el nou videoclip de la banda.

Hollow Cry va arribar, ara fa un any, a un acord amb l’agència internacional Metal Music Bookings and Management que preveu la realització d’una gira de concerts per Europa. L’enregistrament del disc i la seva publicació ha estat el pas previ i necessari per a que, a partir de l'octubre, els arribin les propostes. “Som un grup desconegut i la discogràfica ens va dir que primer havíem de treure un disc, sinó buscar concerts seria molt difícil”, explica Xavi Sànchez, vocalista de la banda. 

Fins ara anomenat Winter Shades, Hollow Cry va començar actuant al Pallars Jussà com un grup de versions sota el nom d’Ek-tombe, l’any 2007. Aquest "renéixer" constant els ha portat a titular el seu primer disc From ashes to flames. De les cendres a les flames, a l'inversa del resorgiment del fènix. 

Sànchez defineix la música de Hollow Cry com a metalcore. Això sí, ha puntualitzat que dins del mateix estil han fet "el que ens ha donat la gana", amb una barreja d'estils. “Un grup no es pot definir amb un sol estil perquè en toca de diferents", afegeix. El vocalista de la banda, natural de Tremp com quatre dels cinc components del grup, ha fet una crida als trempolins a participar demà del nou videoclip.

El grup està format per Xavi Sànchez (veus), Aleix Farré (guitarra), Marc Muñoz (guitarra), Joan Flores (baix) i Enric Pons (bateria).
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació