Divendres, 26 d'abril de 2024
recerca

Troben mort l’excursionista desaparegut a la Vall de Cardós

L’home, de 54 anys i veí de Sabadell, va desaparèixer dimarts al migdia mentre feia una ruta pel Coll de Jou | La víctima ha estat localitzada al costat de la Borda de Gori, a prop del camí GR11

Jordi Ubach Llorens 9 d'agost de 2018 a les 12:31
El dispositiu de recerca s’ha allargat durant gairebé dos dies | Bombers
El dispositiu de recerca ha localitzat aquest dijous, a les 11:37 hores, el cos sense vida de l’excursionista desaparegut des de dimarts al migdia a Estaon, a la Vall de Cardós, segons han confirmat els Bombers de la Generalitat a Pallars Digital. L’home, de 54 anys i veí de Sabadell, va desaparèixer quan va sortir a fer una ruta pel Coll de Jou i ha estat localitzat mort al costat de la Borda de Gori, a prop del camí GR11.

Els Mossos d’Esquadra estan efectuant ara els tràmits judicials pertinents per poder fer l’aixecament de la víctima. El dispositiu coordinat per Bombers de la Generalitat s’ha intensificat aquest matí. Ha comptat amb la mobilització d’onze dotacions i l’helicòpter de rescat dels Bombers amb el Grup Caní de Recerca (GCR) i el Grup d’Actuacions Especials (GRAE), quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, de les quals dues eren de la Unitat d’Intervenció en Muntanya. També han participat en la recerca persones voluntàries de la zona.
 
L’avís de la desaparició de l’excursionista es va rebre el dimarts a les 15:13 hores. Segons les informacions facilitades, l’home havia sortit a caminar i no havia tornat a l’hora que es preveia. L’autopsia desvetllarà les causes de la mort. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació