Divendres, 26 d'abril de 2024
Femap

El FeMAP dona la benvinguda a l’agost en territori pallarès

El Pallars acull tres GastroFilms on es visualitzarà "Mare Nostrum. Un concert. Un viatge” de Michelle Brun i Stefan Haupt

Redacció 2 d'agost de 2018 a les 11:21
Tasto Solo actuarà aquest divendres a Esterri d’Àneu | FeMAP
Del divendres 3 al diumenge 5 d’agost, el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), acollirà cinc concerts, algun dels quals al Pallars. Tasto Solo serà l’encarregat d’obrir les actuacions de la setmana amb tres concerts de Early Modern English Music: Songs, consorts & grounds del Renaixement, 1500-1550. El conjunt aborda la música antiga amb exquisides actuacions, en les quals combina la investigació històrica amb la creativitat i l’art de transmetre emocions.

Early Modern English Music és la culminació d’un projecte d’investigació realitzat pel grup per tal de trobar respostes als seus interrogants al voltant dels prop de cinc-cents anys de letargia de l’organetto. Divendres actuaran a Esterri d’Àneu, l’endemà a La Seu d’Urgell (Alt Urgell) i per tancar la setmana a Pesillà de la Ribera (França). 

Els dies previs a aquests concerts es podrà gaudir de tres GastroFilms on es visualitzarà Mare Nostrum. Un concert. Un viatge de Michelle Brun i Stefan Haupt. L’obra aterra a diferents punts del Pallars, començant el dimarts a Sort amb la degustació de productes del celler Batlliu i formatges Tros de Sort; continua l’endemà per Tremp amb productes de la carnisseria Fondevila i el Celler Miquel Roca i acaba el dijous a La Pobla de Segur amb la col·laboració d’embotits de Cal Tomàs i Cerveseria CTretze.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació