Divendres, 3 de maig de 2024
sostenibilitat

Tremp posa en funcionament l'estació de recàrrega de vehicles elèctrics

La instal·lació, ubicada a la plaça Capdevila, té capacitat per a dos vehicles

Redacció 31 de juliol de 2018 a les 09:40
Punt de recàrrega per a vehicles elèctrics de Tremp | Ajuntament
L’Ajuntament de Tremp ha posat en funcionament el punt de recàrrega d’accés públic per a vehicles elèctrics situat a la plaça de Capdevila, amb capacitat per recarregar dos vehicles alhora. Aquest servei respon a la voluntat del consistori d’estar al dia en temes de qualitat i sostenibilitat energètica, alhora que oferir tant als ciutadans de Tremp com a turistes i visitants un servei més, gratuït i proper.

Des d’avui, doncs, els usuaris que vulguin fer servir el punt de recàrrega poden adreçar-se a l’Ajuntament per aconseguir la targeta d’utilització. L’estació de recàrrega podrà activar-se també amb qualsevol altra targeta de municipis que formen part de l’Aliança de Municipis per a la Interoperabilitat de les estacions de recàrrega d’accés públic semiràpides i ràpides per a vehicles elèctrics, una acció que impulsa l’Institut Català de l’Energia (ICAEN).

L’Ajuntament de Tremp ha posat en marxa el servei una vegada l’empresa Etècnics ha enllestit les tasques d’instal·lació i posta a punt de l’equipament.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació