Divendres, 3 de maig de 2024
Aigüestortes

Fins a 1.370 euros, el preu per enregistrar un anunci publicitari a Aigüestortes

El Departament de Territori i Sostenibilitat fixa els preus per serveis en els espais naturals protegits

Darío Albert 27 de juny de 2018 a les 10:58
Senderistes fent una ruta pel parc | AE Pallars
Enregistrar imatges del Parc Nacional d'Aigüestortes o al Parc Natural de l'Alt Pirineu per un vídeo publicitari té, a partir d'aquesta setmana, un preu de 1.371 euros. Per fer-hi una sessió fotogràfica s'haurà de pagar 411 euros. Així es desprèn de la publicació del Departament de Territori i Sostenibilitat en la que fixa les taxes pels serveis que s'ofereixen als visitants en els espais naturals protegits. 

En el llistat de tarifes també destaca el preu públic de les visites guiades, que per a menors de 12 anys i majors de 65 anys serà de 7,44 euros. La taxa per a les persones adultes és de 11,57 euros. Els grups de més de 20 persones gaudiran d'un descompte en el preu i hauran de pagar 6,61 euros. Uns preus que es poden incrementar un 20% en cas que l'itinerari transcorri per una zona amb neu.

El preu a pagar per tenir el permís d'acampada en territori del Parc Nacional d'Aigüestortes i al Parc Natural de l'Alt Pirineu és de 4,55 euros per dia. Aquest preu, però, té inclosos tots els serveis i el dret a cuina. El preu baixa fins els 1,49 euros si no es contempla cap servei. A més, a tots els preus se'ls ha d'afegir l'IVA. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació