Divendres, 17 de maig de 2024
estudis

L'Institut Hug Roger III de Sort ofereix per primer cop una formació d'Auxiliar d'hoteleria

Tindrà una durada d'un curs acadèmic i s'impartirà a les noves instal·lacions de cuina i restaurant pedagògic del centre

Pallars Digital Sort | 2 de maig de 2024 a les 09:38
Imatge d'una formació a l'Escola d'Hoteleria del Pallars | M. Lluvich / ACN
L'Institut Hug Roger III de Sort oferirà per primer cop al Pallars Sobirà un Programa de Formació i Inserció (PFI) del Departament d'Educació. Es tracta del PFI d'Auxiliar d'hoteleria: cuina i càtering, que tindrà una durada d'un curs acadèmic, un total de 1.000 hores i que s'impartirà a les noves instal·lacions de cuina i restaurant pedagògic del centre.

Aquests estudis capaciten per dur a terme les operacions bàsiques de preparació i conservació d'elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de recepció de material, utillatge, preparació i presentació d'aliments i servei de begudes, assistint en els processos de servei i atenció al client. 

Per accedir als estudis, que donaran inici el proper curs 2024-2025, cal que els joves no ocupats hagin complert com a mínim 16 anys d'edat i com a màxim 21 en l'any d'inici del programa i que no hagin obtingut el graduat en ESO.

La superació d'aquest programa de formació i inserció (PFI) permet accedir al món laboral com a ajudant o auxiliar de cuina, ajudant d’economat d’unitats de producció i servei d’aliments i begudes, auxiliar o ajudant de cambrer en sala o en bar-cafeteria, auxiliar o ajudant de bàrman, auxiliar o ajudant de cuina en establiments on l’oferta estigui composta per elaboracions senzilles i ràpides o ajudant en empreses de servei i càtering.

La preinscripció per al PFI d'Auxiliar d'hoteleria: cuina i càtering de l'Institut Hug Roger III de Sort s'inicia aquest dijous 2 de maig i finalitza el proper dia 9. La matrícula serà del 2 al 8 de juliol.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació