Dijous, 25 d'abril de 2024
fires

Unes 2.000 persones visiten la Fira del Vi del Pirineu de Talarn

Balanç positiu del consistori tot i la pluja que diumenge va aigualir la jornada

Redacció 11 de juny de 2018 a les 10:57
Talarn s’ha omplert d’aficionats del vi aquest cap de setmana | Ajuntament de Talarn
Unes 2.000 persones han visitat alguna de les activitats programades a la 8a edició de la Fira del Vi del Pirineu, que aquest cap de setmana ha tingut lloc a Talarn. L’Ajuntament de Talarn n’ha fet un balanç satisfactori tot i la pluja que diumenge va aigualir els actes previstos a partir de les 2 del migdia. 

Algunes de les activitats més concorregudes van ser els tasts de vins i gastronomia pallaresa, on 11 restauradors de la comarca i 12 cellers del Pirineu van oferir els seus productes. Alguns d’ells van esgotar existències, un fet que confirma l’èxit de la mostra. Les visites als cellers particulars també van aplegar unes 300 persones durant la tarda de dissabte.

Un altre dels esdeveniments més destacats va ser la competició de BTT Talarn ViBike, que va reunir uns 250 inscrits el dissabte al matí. La presentació del llibre La Conca de Tremp. Celler del Pirineu, de Xavier Tarraubella i Laureà Pagarolas, va reunir ahir també unes 70 persones. L’Ajuntament de Talarn fa un balanç “molt positiu” d’una edició que “ha superat les expectatives” i que espera repetir l’any vinent.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació