Dissabte, 27 d'abril de 2024
Procés Català

Unes 400 persones es concentren a Tremp en suport als presos i exiliats

La jornada va comptar amb la presència de Montserrat Puigdemont, germana del president Carles

Jordi Ubach Llorens 28 de maig de 2018 a les 09:59
Montserrat Puigdemont va agrair l’escalf i el suport de la ciutadania | Jordi Ubach
Unes 400 persones s’han concentrat aquest dissabte al migdia a Tremp en suport als presos i exiliats polítics. L’acte, organitzat per les delegacions territorials de l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural al Pallars, ha comptat amb la presència de Montserrat Puigdemont, germana del president a l’exili.

L’objectiu d’aquesta jornada solidària ha estat recaptar fons per destinar-los a l’Associació Catalana pels Drets Civils, l’entitat creada pels familiars dels presos i exiliats polítics per donar-los veu i aconseguir suport econòmic. Montserrat Puigdemont ha detallat que la major part dels diners es destinen als viatges dels familiars.

En declaracions a Pallars Digital, Puigdemont ha agraït la col·laboració i l’escalf de “moltíssima gent” i ha posat com a exemple que el mateix dia que a Tremp s’organitzava l’acte, el dissabte, hi havia programats fins a 11 actes de l’Associació Catalana pels Drets Civils arreu del país.
 
La jornada a Tremp va arrencar a les 12 del migdia a la plaça de la Creu. Els Trabucaires del Pallars van donar la benvinguda a Puigdemont per recórrer tot seguit els carrers de la ciutat. Abans, es van fer els parlaments a la ciutadania i el ball de l’àguila Cremablat de Tremp. La jornada va finalitzar amb un vermut amenitzat per músics pallaresos i un dinar popular.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació