Dissabte, 27 d'abril de 2024
Procés Català

ANC i Òmnium organitzen un acte solidari amb familiars dels presos polítics

La jornada tindrà lloc a Tremp i comptarà amb la presència de Montserrat Puigdemont, germana del president Carles

Darío Albert 24 de maig de 2018 a les 10:14
Montserrat Puigdemont, al centre, en un acte recent | Jonathan Oca
Les delegacions territorials de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural al Pallars organitzen aquest dissbte una jornada solidària. L'objectiu és recaptar fons per destinar-los a l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), l'entitat creada pels familiars dels presos i exiliats polítics. 

L'acte, que comptarà amb la presència de Montserrat Puigdemont, la germana del president Carles Puigdemont, arrencarà a les 12 del migdia. L'àguila Cremablat de la Colla de Diables Lo Peirot i els Trabucaires del Pallars els donaran la benvinguda, i tot seguit, es recorrerà els carrers de la ciutat amb una batucada. 

La jornada clourà amb un vermut amenitzat per músics pallaresos a la plaça de l'Església i un dinar al restaurant La Canonja. El preu del dinar és de 20 euros i es poden fer les reserves al telèfon 973.659.558 o al 680.489.473. 

L'Associació Catalana pels Drets Civils vol donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat per defensar els drets civils i denunciar la vulneració que està portant a terme l’Estat Espanyol. L’objectiu és "denunciar la vulneració els drets fonamentals a les persones represaliades a causa del procés independentista". 

Cartell de la jornada solidària a favor dels presos polítics a Tremp. Foto: ANC

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació