Dissabte, 27 d'abril de 2024
Comerç

Isona engega una campanya per promocionar els comerços locals

L'objectiu és evitar el tancament dels negocis de la població i incentivar la compra de proximitat dels veïns

Darío Albert 18 de maig de 2018 a les 12:26
Imatge de l’interior de la carnisseria d’Isona | Ajuntament
L’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà promocionarà els negocis locals de la població amb l’objectiu d'incentivar la compra de proximitat i evitar així el tancament de les botigues. Isona compta amb una desena de negocis, com un forn, una botiga d’ultramarins, una fusteria, diversos bancs i una sabateria. 

Aquesta varietat de comerços ha fet que Isona sigui la població escollida per la Generalitat per dur-hi a terme una prova pilot de promoció dels negocis locals. Segons ha explicat a Pallars Digital l'alcalde del municipi, Constante Aranda, els comerços rebran assessorament relacionat amb la modernització dels locals i dels ajuts que poden sol·licitar. 

Aranda ha afirmat que "el més habitual" és que els veïns del municipi es desplacin fins a Tremp per comprar a les grans superfícies. Al mateix temps, es farà una campanya entre la població, a través d'uns fulletons que s'han editat per a l'ocasió, destacant els avantatges que hi ha en la compra de proximitat: des d'evitar desplaçaments, sobretot per la gent gran, fins a "continuar donant vida als pobles". 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació