Divendres, 26 d'abril de 2024
Turisme

El sector turístic del Pirineu es reuneix a Tremp

Hi han participat més de 70 representants d’empreses del sector turístic del territori

Redacció 25 d'abril de 2018 a les 10:32
La sala d'actes de l'Epicentre, plena durant la jornada InterPirineus | CCPJ
L'Epicentre de Tremp ha acollit aquest dimarts la primera jornada Interpirineus 2018, en la que hi han participat més de 70 membres d'empreses del sector turístic del territori. L'objectiu de la sessió ha estat donar informació de primera mà sobre les tendències del mercat i màrqueting, a més de crear i ampliar l'oferta turística a través del treball en xarxa entre empreses i agències locals. 

A la jornada també hi van participar representants de l'administració, com el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre, el director de l'IDAPA, Pere Porta o el director de l'Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent. 

Aprofitant el marc de la jornada, Aranda ha posat en manifest la importància que tindrà per al turisme de la comarca la declaració de la Unesco del Geoparc Conca de Tremp-Montsec, perquè “suposarà nous reptes i un impacte al territori que repercutirà en el sector”. 

Es participants han realitzat una jornada de treball que els permetrà el contacte entre les diferents empreses del sector, generar noves oportunitats en el mercat, impulsar el turisme de muntanya i, en definitiva, consolidar el lideratge de Catalunya com a primera destinació turística. La segona sessió de les jornades Interpirineus tindrà lloc el proper dijous 26 d’abril a la Vall d’en Bas.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació