Divendres, 26 d'abril de 2024
Biblioteca

El sopar literari tanca les celebracions de la Biblioteca de Tremp pels seus 10 anys

Prop de 80 assistents participen a la vetllada literària

Redacció 23 d'abril de 2018 a les 10:57
Escriptors i llibreters pallaresos van participar al sopar literari | Biblioteca
La Biblioteca de Tremp ha posat la cirereta al pastís de les celebracions del seu 10è aniversari amb el sopar literari. El restaurant l'Alosa de l'Hotel Segle XX va acollir divendres una vetllada que va girar al voltant del menjar i de la literatura. Diversos escriptors palllaresos com Pep Coll, Maria Barbal, Jordi Mir o Núria Garcia Quera, entre molts d'altres, van llegir textos propis que tenen el menjar com a element principal.  

Hi van participar una vuitantena d'assistents, entre els quals hi havia el cap de serveis de les Biblioteques de Catalunya, Josep Ferran Vives, l'alcalde de Tremp, Joan Ubach, i els regidors de l'Ajuntament de Tremp

Amenitzat pels actors Ferran Aixalà i Eduard Muntada, l’acte es va obrir amb un petit joc literari organitzat per la Biblioteca sobre la literatura publicada tant al Pallars Sobirà com al Pallars Jussà. El sopar va comptar amb la projecció d’un vídeo de felicitacions de persones i entitats vinculades al món de la cultura i de la política, amb personalitats com els consellers Meritxell Serret i Lluís Puig i el president Carles Puigdemont. 

Aquesta activitat té per objectiu celebrar d’una banda, l’aniversari de la Biblioteca, i de l’altra,  realitzar una trobada amb els escriptors vinculats a les comarques dels dos Pallars.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació