Dissabte, 27 d'abril de 2024
Procés català

Representació pallaresa a la manifestació de diumenge a Barcelona

Les territorials de l'ANC i Òmnium organitzen autocars per baixar a Barcelona i participar a la concentració

Redacció 11 d'abril de 2018 a les 10:57
Imatge d'una concentració anterior a Barcelona | Adrià Costa
Més de 300 pallaresos participaran a la manifestació que la plataforma Espai Democràcia i Convivència ha convocat per aquest diumenge a Barcelona. Ho faran en els quatre autocars que baixaran des de les poblacions pallareses, als que s'hi han de sumar aquells que hi vagin en cotxe particular. 

Espai Democràcia i Convivència és una plataforma nascuda recentment amb la intenció de traçar una acció conjunta per defensar les institucions catalanes, la convivència, la cohesió social i els drets i llibertats de la ciutadania, que consideren vulnerats per part de l'Estat. En formen part, l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, així com els sindicats UGT i CCOO. 

La manifestació està convocada per diumenge a les 12:30 a la Plaça Espanya de Barcelona i, sota el lema Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa avançarà per l'Avinguda Paral·lel de Barcelona. Ja hi ha 527 autobusos contractats, de manera que es preveu una assistència notable.

Amb aquest acte es vol mostrar de forma unànime i el màxim d'unitària possible el rebuig de la societat catalana als empresonaments dels seus dirigents i en defensa de les institucions, drets i llibertats, coincidint amb els sis mesos de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. 

Autocars des del Pallars

Les territorials de l'ANC i Òmnium Cultural al Pallars Jussà ja ha omplert un autocar de 55 places i preveu omplir-ne un altre durant aquesta setmana. Diumenge, sortiran a les sis del matí des de la Pobla de Segur i un quart d'hora després ho faran des de Tremp. L'hora de tornada es preveu que sigui a les 16h. El preu és de 15 euros i es pot reservar un bitllet trucant als telèfons 620.271.251 o 649.993.649. 
 

Cartell de l'ANC Jussà per la manifestació del 15 d'abil. Foto: ANC Pallars Jussà


Del Sobirà també baixaran dos autocars, un de 55 places i un de petit de 20. No obstant això, s'està preparant una llista d'espera, pel que el segon autocar també podria ser un de gran. En aquest cas, la sortida serà a tres quarts de 7 des d'Esterri d'Àneu i farà parada a Llavorsí, Rialp, Sort i Gerri de la Sal. El preu és de 15 euros i es pot reservar un bitllet trucant als telèfons 692.577.474 o 660.428.791. 
 

Cartell de l'ANC del Sobirà per la manifestació del 15 d'abril. Foto: ANC Sobirà

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació