Dimecres, 8 de maig de 2024
atletisme

Els atletes del Pallars Jussà s'entrenen per l'Olimpíada de la Pobla

Més de 400 alumnes participen a la trobada de miniatletisme dos setmanes abans de l'Olimpíada Flamicell, una de les grans cites de l'esport escolar

Redacció 22 de febrer de 2018 a les 11:53
Una de les proves de la trobada era el llançament de disc | CEPJ
Més de 400 esportistes han participat a la Trobada Comarcal de Miniatletisme, organitzada pel Consell Esportiu del Pallars Jussà i amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Pobla de Segur, població que ha acollit les proves. 

Els escolars de la comarca de 3r i 4t de Primària han realitzat set proves de miniatletisme no competitives. Al mateix temps, els alumnes de 1r de Batxiller de l'Institut de la Pobla de de Segur han realitzat el curs d'auxiliar de jutges, i han fet tasques de monitors explicant i dirigint als atletes les proves. 

La jornada ha servit com a entrenament per a l'Olimpíada Flamicell, una de les grans cites de l'esport escolar a la comarca, que se celebrarà a la Pobla el 10 de març. L'objectiu de la trobada d'atletisme és donar a conèixer aquest esport als escolars de la comarca i animar-los a participar a l'Olimpíada, que aquest any arriba a la 36a edició. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació