Diumenge, 19 de maig de 2024
socis

Sortegem un sopar per a dues persones a Lo Quiosc!

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 10 de febrer

Redacció 19 de gener de 2018 a les 18:27
Amb el nou any tornen els sortejos mensuals exclusius per als socis i sòcies de Pallars Digital. I no se’ns acut una millor manera de fer-ho que gaudint d'un bon àpat en un dels indrets més privilegiats del Pallars. És per aquest motiu que aquest mes de febrer sortejarem entre tots els associats un sopar per a dues persones a l’espai natural musical Lo Quiosc.


Lo Quiosc, situat al quilòmetre 90 de la carretera C-13 al terme municipal de Talarn, és un bar musical privilegiat amb unes espectaculars vistes al pantà de Sant Antoni on destaca el seu entorn natural. Ofereix una cuina saludable, amb productes ecològics i de proximitat, així com una àmplia varietat de còctels, gins, sucs i smoothies, concerts en viu i molta passió per la música. Ara, a més, obert tot l'any!

Com sempre, entraran en el sorteig tots aquells socis que s’hagin registrat abans del dia 10 de febrer. El sorteig del sopar, s’efectuarà el proper dilluns 12 de febrer. Molta sort!
 

Lo Quiosc, un indret privilegiat al Pallars, ara també a l’hivern. Foto: Lo Quiosc


Col·labora amb el diari

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació