Dissabte, 27 d'abril de 2024
Eleccions 21-D

El PSC planteja les mesures per combatre la despoblació del Pirineu

El cap de llista socialista a Lleida, Òscar Ordeig, ha estat fent campanya al mercat de Tremp

Redacció 19 de desembre de 2017 a les 10:33
Els socialistes fent campanya al mercat de Tremp | PSC
El cap de llista del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Lleida, Òscar Ordeig, ha plantejat les propostes per fer front al despoblament i l'empobriment del Pirineu. Ho ha fet aquest dilluns al mercat de Tremp on hi ha estat fent campanya acompanyat de la trempolina Sílvia Romero, número 4 de la seva llista. 

Entre d'altres mesures, Ordeig proposa una nova llei catalana de territori i urbanisme, garantir l'accés a telefonia mòbils i fibra òptica arreu i estimular l'activitat econòmica i laboral de les dones al món rural. El socialista ha destacat que al Govern actual "no li ha preocupat" la realitat dels Pirineus, sinó seguir "amb una deriva independentista per tapar l’herència del 3% i la incapacitat de gestió".

Romero ha puntualitzat que el Pallars Jussà és una de les comarques que més pateix l'empobriment perquè, segons la socialista, se situa a la cua amb menys competitivitat a causa del dèficit en infraestructures. Romero ha afegit que "la bandera no té cap sentit" si abandones el 20% del territori només perquè hi viu un 1% de la població. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació