Dijous, 2 de maig de 2024
carreteres

Foment licita el contracte d'actuació a la carretera N-260

Inclou tasques de conservació de l'Eix Pirinenc que uneix el port de Cantó i el port de Perves

Redacció / ACN 14 de novembre de 2017 a les 10:08
L'antiga N-260 al seu pas per Gerri de la Sal | ACN
El Ministeri de Foment ha publicat aquest dilluns al Boletín Oficial del Estado (BOE) la licitació d'un contracte de serveis per la execució de diverses operacions de conservació i explotació de carreteres a Lleida. L'import de la licitació és de 12,5 milions d'euros. 

Una de les tres carreteres incloses en el contracte és la N-260, l'Eix Pirinenc que uneix el port del Cantó amb el de Perves i passa per Sort i la Pobla de Segur. En aquesta via s'actuarà des del punt quilomètric 193, al límit de la demarcació de Girona, fins el punt quilomètric 347, a la intersecció amb la N-230 a Pont de Suert. 

Entre les tasques de manteniment destaquen tasques de vigilància, atenció als accidents, manteniment de les carreteres, manteniment del subministrament elèctric, enllumenat i senyalització. Altres treballs a realitzar són estudis de sinistralitat i seguretat vial, inventaris i informes de l'estat de les carreteres, desbrossaments, reposició del ferm en cas de mal estat o neteja de cunetes.

Dos trams de la N-260 estan inclosos entre els 100 més perillosos d'Espanya. En concret són el punt quilomètric 277, al municipi de Sort, i 260, a Soriguera.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació