Dissabte, 27 d'abril de 2024
Referèndum

Aparquen tractors al voltant del col·legi electoral de la Torre de Capdella

Han respost així a la crida de l'Assemblea Pagesa que va demanar-ho per tal de protegir i defensar els punts de votació

ACN 30 de setembre de 2017 a les 22:58
Tractors aparcats al voltant del col·legi electoral de la Vall Fosca | @BoketaDPinyoFix
Pagesos i ramaders de diversos municipis de l'Alt Pirineu i de Ponent han aparcat els seus tractors al voltant dels col·legis electorals on s'han de fer les votacions per al referèndum d'autodeterminació. Han respost així a la crida de l'Assemblea Pagesa que va demanar-ho per tal de protegir i defensar els punts de votació davant els possibles tancaments per part de la policia.

Així ha passat al voltant del col·legi electoral de la Torre de Capdella. Cal recordar que es tracta d'un municipi amb una alcaldia socialista i que l'alcalde, Josep Maria Dalmau, va denunciar advertències del partit per cedir els locals de votació.

L'acció també es porta a terme per tal de mostrar el suport de la pagesia al referèndum de l'1-O i rebutjar totes les actuacions que ha dut a terme l'estat espanyol per frenar-lo. A més de la població de la Vall Fosca, els tractors aparcats al costat dels col·legis electorals també s'han pogut veure a diversos municipis de Ponent com les Borges Blanques, Bellpuig, Bellcaire d'Urgell, Camarasa, entre d'altres i a l'Alt Pirineu a Barruera, a la Vall de Boí. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació