Dissabte, 27 d'abril de 2024
Biblioteca

La Biblioteca de Tremp satisfeta amb el «Bibliomercat»

Uns 250 usuaris han fet ús del servei de prèstec a la parada que han estat montant cada dilluns d'estiu al mercat de la capital del Jussà

Redacció 30 d'agost de 2017 a les 10:56
La Biblioteca ha muntat cada dilluns una parada al mercat | Biblioteca
Amb l'objectiu de dinamitzar la lectura durant l'estiu, la Biblioteca Maria Barbal, de Tremp, ha sortit cada dilluns al mercat per oferir el servei de prèstec als trempolins. Es tracta d'una proposta per apropar la lectura i donar a conèixer l'equipament entre totes les persones que freqüenten durant els mesos de juliol i agost el mercat setmanal de Tremp. 

El "Bibliomercat" ofereix la possibilitat de demanar el prèstec de documents, així com també de sol·licitar el carnet de la biblioteca, per aquells que encara no són usuaris. Tot i que els visitants al mercat són molt diversos i de moltes edats, aquesta iniciativa s'ha fet per incidir en les persones grans, especialment dones, "que solen venir més a primera hora i no son usuàries de la biblioteca".  

D'aquesta iniciativa, la Biblioteca en fa un balanç satisfactori, i calculen que uns 250 usuaris han fet ús d'aquest servei i que s'han registrat més de 10 noves altes. Aquesta valoració positiva fa que es plantegin repetir l'experiència en dies puntuals i, sobretot, el proper estiu. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació