Dissabte, 27 d'abril de 2024
Mostremp

«Las vacas de Wisconsin», curtmetratge guanyador del 6è Mostremp

Aquest diumenge s'han tancat els actes amb l'entrega dels premis i la projecció dels curtmetratges guanyadors

Darío Albert 28 d'agost de 2017 a les 09:19
Isaac Cañizares, de l'equip del curt guanyador, recollint el premi | Jordi Uriach
El curtmetrage "Las vacas de Wisconsin" s'endú el trofeu de la sisena edició del Mostremp, el festival de cinema del Pallars celebrat durant aquest cap de setmana a la capital del Pallars Jussà. Les cintes "El Andar del Borracho" i "A la vora del malson" completen el palmarès amb el premi del públic i el premi juvenil Víctor del Val. 

Es tanca així la sisena edició de festival. Una edició en que la novetat més destacada ha estat les activitats celebrades en una carpa instal·lada prop de la Rambla Doctor Pearson, que ha concentrat força moviment durant el cap de setmana. L'afluència del públic, tant al carrer com a dins la sala de projeccions, han fet que l'organització valorés positivament aquest canvi.

"Las vacas de Wisconsin", de la directora Sara Traba, explica què passa després que una dona gran decidís posar música de Beethoven a la seva vaca, que ja no produeix llet. Traba s'endú els 2.000 euros de premi patrocinat per Bodegues Torres. El jurat, a més, ha decidit fer una menció especial a les cintes "Tarde de Pesca", de Hugo de la Riva, i "Mai, de la lleidatana Marta Gallego. 

"El Andar del Borracho", del director Pol Armengol, ha estat la preferida del públic assistent a les dues projeccions, fet que l'ha portat a endur-se el premi de 1.000 euros. El jurat del concurs juvenil Víctor del Val han volgut premiar el curt "A la vora del malson", de la directora del País Valencià, Rita Gòrriz. A més, han concedit una menció especial al curtmetratge d'animació "Granmummy", dirigit pels trempolins Ferran Castells i Adrià Ibáñez. La sessió de cloenda del festival ha acabat amb la projecció de tots els curtmetratges guanyadors. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació