Dimecres, 24 d'abril de 2024
música

Un grup de música «metal» de Tremp signa amb una agència mundial

L’acord donarà projecció internacional a la banda, així com la possibilitat de realitzar una sèrie de concerts arreu d’Europa

Jordi Ubach Llorens 23 d'agost de 2017 a les 11:09
Imatge promocional dels components actuals de Hollow Cry | Oriol Cárceles
Hollow Cry, un grup de música metal de Tremp, ha arribat a un acord amb l’agència internacional Metal Music Bookings and Management que preveu la realització d’una gira de concerts per Europa el proper mes de febrer. Després de gravar un EP l’any passat, el grup ja té tres nous temes enregistrats a punt per ser llançats al públic, segons expliquen els components del grup.

Fins ara anomenat Winter Shades, Hollow Cry va començar actuant al Pallars Jussà com un grup de versions sota el nom d’Ek-tombe, l’any 2007. Des de llavors, ha participat en festivals i concerts, especialment a l’estiu, així com en diferents concursos de bandes emergents, com el concurs de bandes del Viña Rock o el festival Emergenza, on van quedar finalistes.
 

Imatge promocional dels components actuals de Hollow Cry. Foto: Oriol Cárceles


El grup està format per Xavi Sànchez (veus), Aleix Farré (guitarra), Marc Muñoz (guitarra) i Joan Flores (baix). El fins ara bateria de la banda, Xavi Peró, ha abandonat la formació al no poder compaginar la música amb la feina, motiu pel qual Hollow Cry està buscant un nou bateria.

Metal Music Bookings representa artistes en els gèneres de música heavy metal i rock i abasta els territoris d’Europa, Extrem Orient, Japó, Amèrica del Sud, Amèrica Central i els Estats Units. A la seva pàgina web, l’agència qualifica el pallarès com un conjunt que està “al capdavant de l’escena emergent del metal a Espanya”.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació