Dilluns, 29 d'abril de 2024
VI

Més de 3.000 persones assisteixen al maridatge de jazz i vi a Figuerola d'Orcau

La cantant Lucrecia hi va aportar la música a ritme de swing i sons cubans

Darío Albert 7 d'agost de 2017 a les 09:38
Satisfacció total dels organitzadors per la quarta edició del JazziVI | Jordi Uriach
Satisfacció total per la quarta edició del JazziVi, el festival que marida aquests dos conceptes. Aquesta és la valoració que n'ha fet l'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà de la jornada celebrada a Figuerola d'Orcau aquest dissabte.

Més de 3.000 persones han pogut gaudir dels sons cubans que hi ha aportat la cantant Lucrecia i els ritmes de swing del Guitar Swing Duet per ambientar la jornada. L'alcalde del municipi, Constante Aranda, ha destacat que amb aquestes xifres d'assistents s'ha assolit l'objectiu que l'organització s'havia plantejat. Per a Aranda, feia anys que no es veia tant moviment al poble. "Ni per les festes majors" ha comentat. 

L'objectiu del festival és promocionar els productes gastronòmics i vitivinícoles del territori. D'aquesta manera, els assistents han pogut conèixer, tastar i comprar vins de nou cellers de la subzona Pallars de la DO Costers del Segre. A més, a la carpa gastronòmica diferents productors i restauradors pallaresos han ofert tapes i tastets realitzats amb productes de proximitat. En l'edició d'aquest any, s'ha convidat a un celler del Penedès i als restauradors És Pallarès i l'Hotel Terradets. 

Un dels trets més característics d'aquest festival és la font principal del poble, l'aigua de la qual s'ha tenyit, un any més, del color del vi. A més, repetint l'experiència de la passada edició, el grup de teatre De Galet de Tremp ha animat la festa. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació