Divendres, 3 de maig de 2024
salut

Uns 30 nens del Pallars Jussà aprenen a distingir una alimentació saludable

Han participat en un taller a la sala polivalent de Talarn

Redacció 15 de juliol de 2017 a les 11:31
Foto general dels participants i organitzadors del taller | Ajuntament de Talarn
Una trentena de nens i nenes d'entre 3 i 12 anys del Pallars Jussà van participar dijous en un taller d'alimentació saludable impartit per la doctora Carmen Rodríguez i l'infermera Fina Ponsich de l'equip d'atenció primària de Tremp i la nutricionista Raquel Gay de l'Ajuntament de Talarn

Durant l'acte, que va tenir lloc a la sala polivalent de Talarn, es van explicar de forma senzilla i divertida els correctes hàbits d'alimentació i exercici físic necessaris per un estil de vida saludable. Es van tractar els continguts de la piràmide dels aliments per tal de diferenciar aquells que s'han de consumir amb més o menys freqüència.

Els nens van construir-se la seva pròpia piràmide tot fent un joc, on els mes grans ajudaven als mes petits a diferenciar els aliments diaris, els setmanals i els ocasionals. Per acabar el taller es van realitzar diferents jocs per a diferenciar en què ha de consistir un bon esmorzar. Finalment, tots els nens es van fer la seva pròpia brotxeta de fruita per berenar. 

Segons els organitzadors, la valoració dels nens i la seva participació en tot el taller va ser molt bona. D'aquesta manera, asseguren expliquen que en el transcurs de l'any s'aniran realitzant més tallers sobre la importància de la bona alimentació i l'activitat física.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació