Divendres, 19 d'abril de 2024
dis la teva!

Incivisme i brutícia al carreró del Doctor Roure de Tremp

«Ens hi hem trobat de tot, des de fruita podrida, tetra briks, burilles enceses, bastonets per les orelles bruts i fins i tot un tampó»

Redacció 7 de juliol de 2017 a les 13:03
Així és com ens hem trobat el nostre carrer aquest dimecres a la tarda. Es tracta del carreró de Doctor Roure de Tremp. Algun veí incívic fa que el carrer llueixi així dia sí i dia també! Això ja fa massa temps que dura, ens hi hem trobat de tot, des de fruita podrida, tetra briks, burilles enceses, bastonets per les orelles bruts i fins i tot un tampó. Un cop gairebé ens va caure al cap una llauna de tonyina buida.

El problema és que mai podem arribar a veure de quina finestra cau, perquè ho tiren sense ni tant sols treure el cap. Només sabem que viu a l'edifici conegut com el "Benerando". Avui ja hem dit prou quan davant de la porta de casa ma mare hi havia tot això, i trossos de síndria gairebé a la porta mateix. La meva mare és una persona de 77 anys que si surt de casa sense mirar i ho trepitja cau a terra segur...

Em sembla una falta de respecte tant per la resta de veïns com per el personal de la brigada de neteja que han d'anar a recollir-ho cada matí.

Si algú veu o algun dia ha vist qui ho fa, si us plau que ens ho faci saber. Anirem a l'Ajuntament a parlar una vegada més amb els propietaris i on faci falta per veure què podem fer. I si tenim sort que aquest personatge llegeix això doncs al menys que li caigui la cara de vergonya.
 

Incivisme i brutícia al carreró del Doctor Roure de Tremp. Foto: Esther Ais


Esther Ais

 Com participar al "Dis la teva"?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació