Dissabte, 27 d'abril de 2024
música

​El Festipallars es reinventa en el seu 10è aniversari

El festival compleix 10 anys amb un format totalment renovat que combinarà música, esports d'aigua i diversió

Redacció 7 de juliol de 2017 a les 12:02
El Festipallars compleix 10 anys donant suport a l'escena musical local | Festipallars
Aquest diumenge se celebra a la platja del Piolet de Salàs de Pallars una nova edició del Festipallars. Serà a partir de dos quarts de cinc de la tarda quan els joves a partir de 12 anys podran gaudir de dues hores d'activitats nàutiques totalment gratuïtes amb piragües, paddle surf i bus-bop, tot amenitzat pel Dj Ibaitxü.

A partir de dos quarts de set començaran els concerts amb els grups pallaresos Bocafoscant, Songbird, 3Tails, Singatalla, Trastocats i Winter Shades, que aniran desgranant un ampli repertori fins les 00:30 de la matinada en què s'acabarà l'espectacle. Durant la nit està previst fer sortejos d'experiències diverses com descens de barrancs, entrades a diferents espectacles etc, entre aquells que sopin al bar del Piolet.

Els assistents podran accedir al recinte amb el tren, o a peu pel camí de l'entorn de l'embassament per aquells que vinguin de la Pobla, mentre que està previst un servei de bus per al trajecte de tornada. 

Aquest és el 10è aniversari d'aquesta experiència musical que té com a objectiu donar suport als músics locals i que s'impulsa conjuntament des de les àrees de joventut dels ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Senterada i Talarn, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut, alhora que compta amb la col·laboració de les entitats musicals i juvenils de la comarca.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació