Divendres, 3 de maig de 2024
corporatiu

10.000 seguidors a Facebook

Pallars Digital es consolida com el mitjà de comunicació més seguit a les comarques pallareses

Redacció 3 de maig de 2017 a les 11:49
El diari ha assolit aquesta setmana els 10.000 m'agrada | PD
Pallars Digital ha superat aquesta setmana els 10.000 seguidors a Facebook i es consolida com el mitjà de comunicació més seguit a les comarques pallareses. Les xifres constaten el creixement assolit pel mitjà, nascut al maig de 2013 amb l'objectiu d'informar sobre l'actualitat a les comarques pallareses i de contribuir en la transformació del model comunicatiu tradicional cap a un periodisme digital, independent, lliure i ciutadà. 

Actualment, Pallars Digital, amb una audiència mitjana d'unes 60.000 visites al mes, és el mitjà informatiu amb més lectors del Pallars. Mai abans cap altre mitjà en un territori com el nostre (al voltant d'uns 20.500 habitants segons dades de 2016) havia assolit aquestes xifres. Des de l'equip que formem el diari volem agrair la confiança que dia rere dia ens demostreu amb les vostres visites i interaccions.

La pàgina de Facebook de Pallars Digital és una bona manera d'estar connectat i rebre els titulars i les últimes hores i l'accés a totes les seccions publicades al mitjà de comunicació pallarès, aliat amb Nació Digital. A Twitter el diari no es queda enrere i també és el més seguit en l'àmbit pallarès amb més de 4.300 seguidors. El diari també compta amb un perfil d'Instagram, creat a inicis d'aquest any, que compta ja amb prop de 1.000 seguidors.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació