Dissabte, 20 d'abril de 2024
vins

Dos vins de Mas Garcia Muret i Vila Corona, premiats internacionalment

Es tracta del Juna 2015 i del Llabustes Chardonnay 2016, respectivament

Redacció 2 de maig de 2017 a les 11:01
Alguns dels cellers més premiats, recollint els guardons | Agricultura
Dos vins pallaresos han estat guardonats en el transcurs dels premis del Concurs Internacional de vins Gilbert & Gaillard Catalunya 2017, que va tenir lloc el passat dimecres a la seu del Departament d'Agricultura a Barcelona. Es tracta del vi Juna 2015 de Mas Garcia Muret, que ha aconseguit una medalla d'or, i del Llabustes Chardonnay 2016 de les bodegues Vila Corona, que s'ha endut una medalla d'argent.

En el concurs d'enguany, s'han tastat un total de 352 vins i caves corresponents a 106 cellers catalans. A més, els degustadors també han pogut visitar 15 cellers de les diferents DO catalanes. Per segon any consecutiu, els tastos del concurs s'han fet a Catalunya, triada l'any 2016 pel grup Gilbert & Gaillard com la regió vitivinícola per al desenvolupament exclusiu de la degustació in situ del seu concurs internacional de vins.

Gilbert & Gaillard Multimèdia, d'origen francès amb més de 25 anys de trajectòria, i amb objectiu específic en la difusió i qualificació del vi; realitza any rere any les seves degustacions a nivell mundial en els cinc continents.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació