Divendres, 3 de maig de 2024
Futbol

La Fundació del FC Barcelona desplega el mètode «FutbolNet» a Tremp

El programa, destinat a joves d'entre 12 i 16 anys, es desenvoluparà dos cops per setmana al camp del Juncar

Redacció 28 d'abril de 2017 a les 10:58
Els monitors han estat rebent la formació necessària | Ajuntament de Tremp
Tremp acull el programa "FutbolNet", que desenvolupa la Fundació del Futbol Club Barcelona, per a nois i noies de 12 a 16 anys. El programa es durà a terme dos cops per setmana al camp de futbol del Juncar durant els mesos de maig a desembre. Durant aquest abril, s'han estat formant els monitors encarregats de desenvolupar el programa. 

"FutbolNet" és un projecte educatiu on el futbol s'utilitza com una eina d'intervenció social.  És un programa que utilitza la metodologia dels tres temps: un primer temps per al diàleg i establiment de normes, el segon per a la pràctica i aplicació d'allò que s'ha acordat i un tercer temps per a l'avaluació i reflexió.  El programa s'ha desenvolupat en diferents ciutats de Catalunya, entre elles Sort, durant l'any 2015. 

La clau de "FutbolNet" és el diàleg entre els jugadors i jugadores amb la tutela i orientació d'un grup de monitors i la figura del teamer, que substitueix a l'àrbitre tradicional. A través del diàleg, els jugadors no només entren en una relació de respecte i enteniment mutu, sinó que també adquireixen confiança en sí mateixos i sentit de responsabilitat. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació