Diumenge, 28 d'abril de 2024
ajuntament de rialp

Arxivada la investigació sobre la gestió econòmica de l'Ajuntament de Rialp

El Tribunal de Comptes conclou que no existeixen indicis de responsabilitat comptable per part de l'equip de govern

Jordi Ubach Llorens 22 d'abril de 2017 a les 12:07
L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, amb Carles Puigdemont, en imatge d'arxiu | ACN
El Tribunal de Comptes ha arxivat la investigació que duia a terme sobre la gestió econòmica de l'Ajuntament de Rialp. Segons publica Segre, l'òrgan ha conclòs que no existeixen indicis de responsabilitat comptable per part de l'equip de govern. En l'últim any i mig, la Fiscalia de Lleida ja havia arxivat dos investigacions obertes arran de denúncies anònimes sobre suposades irregularitats en l'ús de fons públics per part de l'alcalde, Gerard Sabarich.

Aquesta darrera denúncia, no obstant, va ser presentada pel grup municipal d'ERC, a l'oposició al consistori, segons ha explicat Gerard Sabarich a Pallars Digital. En els últims mesos, els republicans havien qüestionat públicament pagaments a treballadors municipals i suposats ingressos a comptes de particulars sense justificar, entre altres qüestions relacionades amb la gestió dels fons del consistori.

Sabarich s'ha felicitat per l'arxivament del cas i s'ha mostrat "cansat" de que s'intenti malmetre la imatge de Rialp amb "difamacions que s'ha demostrat que no són certes". Això, segons l'alcalde, "posa la gent al seu lloc", en clara referència al grup municipal d'ERC, de qui creu que "lluny de portar propostes pel municipi, busca crear conflicte i mala imatge". Aquest fet, segons assegura, "no distraurà" l'equip de govern, ja que "continuem amb el compromís de tirar endavant els projectes que tenim pel municipi", ha dit.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació