Dilluns, 29 d'abril de 2024
atletisme

Uns 1.200 atletes participaran a la 35a Olimpíada Flamicell

La prova atlètica es disputarà aquest dissabte al parc Alcalde Boixareu de la Pobla de Segur

Redacció 10 de març de 2017 a les 10:07
Els jutges ja estan preparats per una nova edició de l'Olimpíada | CE Pallars Jussà
Un any més, la Pobla de Segur es prepara per una nova edició, la 35a, de l'Olimpíada Flamicell, que tindrà lloc aquest dissabte al parc Alcalde Boixareu. La prova, que espera reunir uns 1.200 atletes provinents de tota la geografia catalana comptarà enguany amb Lluís Noguera com a esportista convidat, actualment dins l'equip del Club Esportiu Lleida Ski & Wake.

Durant la jornada es faran curses atlètiques per als més petits de 3 a 5 anys. Després serà el torn pel miniatletisme, activitat no competitiva amb dues categories; els prebenjamins, que faran els 50 metres llisos, 50 metres obstacles i el llançament de pes; i els benjamins, que hi sumaran el llançament de jabalina i el salt d'alçada. Pel que fa a la competició atlètica, hi hauran tres categories, les d'alevins, infantils i cadets.

A principis del mes de febrer va tenir lloc el curs d'auxiliars de jutges d'atletisme, al qual hi van participar 25 aspirants, i que realitzaran tasques de jutges en la competició d'aquest dissabte. L'1 de març es va celebrar la Trobada comarcal de Miniatletisme, adreçada a tots els alumnes dels centres escolars del Pallars Jussà. 
 

Fotografia general del camp de futbol en l'edició de l'any passat. Foto: Consell Esportiu Pallars Jussà


Per aquesta tarda, com a prèvia de l'Olimpíada, se celebraran activitats lúdiques com el balanz bike, un circuit de BTT i inflables) per a tots/es els poblatans. L'Olimpíada Flamicell està organitzada per l'AMPA de l'Escola Els Raiers, l'Ajuntament de la Pobla de Segur i l'Escola Els Raiers. Compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Pallars Jussà, ajuntaments de la comarca, així com empreses i particulars que amb les seves aportacions desinteressades fan possible aquesta activitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació